Czy psy chrapią?
Oj nie wiesz jaka moja Misia jest cwana. Jak byś powiedzmy czytała kiążkę albo gazetę to potrafi ci wejść i rozlożyć się na tym co czytasz. Poza tym strasznie lubi się rozpychać.
Ostatnio zmieniony pt, 15 lip 2005, 12:02 przez Yana, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael is the best !!!
- LittleDevil
- Site Admin
KASIA pisze:
No czytająRuda kiedyś czytała taką jedną książkę, z biblioteki była; musiałam potem odkupić
Moje uwielbiaja czytac partytury. I to nie byle co, maja swoj gust! Ze stosu nut wybraly sobie trzy tomy Beethovena i doslownie wydzieraly je sobie nawzajem. I to nie byle jakie wydania, tylko te oparte na autografach i pierwodrukach, tych kiepskich nawet nie ruszyly. SchĂśnberga tez nie tknely, widocznie go nie trawia (ja tez zreszta nie!). Podobny gust mial tez moj krolik - dzieki niemu tez Beethoven (i tylko on) mial poobgryzane rogi... Ale coz, moze nie o kompozytora chodzilo, tylko o poszczegolne wydawnictwo, ktore drukuje na wyjatkowo smacznym papierze.

No nie wiem :( ale widziałam stronę z imionami dla psów i było takie ładne: Kate ;) A Bambucha (czy Bamboocha bo nie wiem...?) całkiem oryginalne
niestety - reszta rodziny zaczęła mówić na psa "Sunia" i raczej już tego nie odkręcę. Szkoda.
Jeśli chodzi o rasy, to zawsze chciałam mieć Husky... piękne psy

Jeśli chodzi o rasy, to zawsze chciałam mieć Husky... piękne psy

Koleś X: Idziemy na spacer?
Dorota: Dobra. Tylko idę po mojego Starego.
Koleś X:
Chodzi o 15-letniego spaniela, Agata.
P.S. Agat to też ładne imię, tyle, że nie dla suczki
Dorota: Dobra. Tylko idę po mojego Starego.
Koleś X:

Chodzi o 15-letniego spaniela, Agata.
P.S. Agat to też ładne imię, tyle, że nie dla suczki

“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”
„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”
„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
buahah!LittleDevil pisze:KASIA pisze: A przed "składaniem ofiary" kręcą się podobno tylko rasowcemój kundel tak nie robi
Mowisz, ze to funkcjonuje na zasadzie: "jestem z dobrej rodziny, moje g... nie bedzie lezalo byle gdzie"? To moj chyba musi byc jakims psim ksieciem, sadzac po czasie, ktory jest mu potrzebny na znalezienie odpowiedniego miejsca.![]()

kolejne do Keep smiling... jakoś tak się składa, że mnie dziś Klara bawi do łez, czego nie mogę powiedzieć o niektórych innych... Szkoda, że mnie nie było przez tydzień... Oj, pokasowałbym... pozamykał... :]
EDIT:
a jednak nie tylko Klara, nie tylko...Janet pisze:Mój pies nie marnuje wiele czasu na kręcenie się. Jest natomiast bardzo zajęty wyszukiwaniem odpowiedniego pagórka lub chociażby zagrabionych liści, aby jego kupa była wyżej od innych Buhahahaha

w sumie im dalej od Michaela, tym śmieszniej na forum

ale o czym porozmawiamy, jak skończymy o psich kupach?
- LittleDevil
- Site Admin
Schmittko pisze: w sumie im dalej od Michaela, tym śmieszniej na forum
ale o czym porozmawiamy, jak skończymy o psich kupach?
Pewnie znow o dzieciach Michaela - czy jego czy nie, bo juz trzy razy powracalismy do tego tematu i nadal nie doszlismy do zadnych konkluzji...Wiec nie martw sie, jeszcze sobie pokasujesz!
Lil' - dzisiaj troche zlosliwa