Bry;)))

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Loreley

Bry;)))

Post autor: Loreley »

Zacznę od tego, że podoba mi się ten dział i jestem fanką Majkela,dlatego postanowiłam zostawić ślad po sobie:)

Majkela słucham od dzieciństwa( 7 r.ż?) Zaczęło się od tego, że zobaczyłam jego teledysk (earth song i they don't care about us-ale wtedy nie wiedzialam chyba ze ten teledysk jest majkela, czy jakos tak) Tata mi powiedział, że Majkel nie jest fajny, ale już byłam zaintrygowana wieć było za późno:)))) Potem słuchając mtv i tego typu programów czekałam aż puszczą Michaela, bo wtedy nie było jeszcze doby internetu i łatwego dostępu do jego muzyki. Gdy troszkę podrosłam (2-3 lata później) kupiłam sobie pierwszą rzecz (a przynajmniej pierwszą rzecz związaną z muzyką) za własne pieniądze. Były to 2 kasety albumu "History" zakupione za same 2-złotówki (zbierałam wtedy pieniądze i wymieniałam je żeby mieć same 2 złote gdyż takie mi się podobały) Od taty dostałam walkmana i już nie było lekarstwa:) W szkole też go broniłam, bo dzieci w podstawówce zawsze mówiły,żeMichael jest zły, zboczony i ogólnie się z Niego naśmiewano. Resztę płyt i kaset kupował mi już tata.

Później była przerwa dla Majkela. Zaczęłam słuchać zupełnie innej muzyki i nie wracałam do "byłego" idola. Aż do ostatniego czasu. Teraz odkrywam jego muzykę na nowo. Wsłuchuję się w te same utwory ale z innej perspektywy. Zwracam uwagę nie tylko na Jego głos i linię melodyczną piosenek. Teraz przetłumaczam teksty, ściagam teledyski,których wcześniej nie widziałam, albo o których zapomniałam i analizuję każdy gest, mimikę twarzy. Interesuję się też bardziej życiem prywatnym gwiazdora. Przykro mi,że ma takie problemy jakie ma. Może nie jest idealny, może niektórych rzeczy sam jest sobie winien, ale na pewno jest bardzo wrażliwy i cierpi o wiele bardziej intensywnie niż się wydaje. Chciałabym aby był w takiej formie jak kiedyś...
Pozdrawiam ciepło:)))
Awatar użytkownika
dirty_susie

Post autor: dirty_susie »

witamy, witamy :macha:
dobrej zabawy!
Obrazek
KrwawaMerry

Post autor: KrwawaMerry »

Witam!! ;-) ;-)
...Na zawsze pozostaniesz w moim sercu Michael...;( [*][*]
Awatar użytkownika
BlackDimension

Post autor: BlackDimension »

Witaj Loreley :-)
miło,że do nasz dołączyłaś :-)
moja historia z Michaelem jest podobna... tyle,że ja w dzieciństwie bardzo mocno przechodzilam fascynację tym człowiekiem,jego muzyką itd... poźniej trochę to zelżało jednak tak naprawdę zawsze był on obecny:) ale tak jak Ty po wielu latach na nowo odkrywałam Michaela ;-)

witaj i baw się dobrze :-)
Obrazek
Michaelka111

Post autor: Michaelka111 »

Heeeeyooo ;)
When we meet again, I'll ask you how you're doing
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.
kostka

Post autor: kostka »

Witaj! :happy:
Awatar użytkownika
sergi13

Post autor: sergi13 »

Witamy w MJPT nenene :mj:
Awatar użytkownika
Streetwalker

Post autor: Streetwalker »

Cześć:)
Ładne powitanie(ja zdobyłam się tylko na dwie czy trzy linijki tekstu;P)
Miłej zabawy!
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

Witam :mj:
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
Loreley

Post autor: Loreley »

HEy:)))
Dzieku za ciepłe powitanie ;-)
BlackDimension: to miło, że Twoja histroia z Michaelem jest podobna. A pamietasz moze jakies fakty ze swojego wcześniejszego życia z nim związane? To jest zawsze bardzo ciekawe:)
Awatar użytkownika
BlackDimension

Post autor: BlackDimension »

Loreley pisze:A pamietasz moze jakies fakty ze swojego wcześniejszego życia z nim związane? To jest zawsze bardzo ciekawe:)
pamiętam bardzo bardzo dużo....pierwsze wspomnienie jakie moge pamietać to jak miałam hmm moze ze 4 lata.. nie wiem dokładnie.. to billie jean oglądane gdzieś w TV - jak przez mgłę pamiętam białe skarpetki itd... pozniej to był szał :P ale więcej napiszę Ci w prywatnej,bo tu nie tamat na to ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
nikolka

Post autor: nikolka »

Witam kolejną fanke .

Historia podobna do mojej również,Michael jest niesamowity,potrafi zaczarować na całe życie ;-)

Pozdrawiam cieplutko i życzę dobrej zabawy na forum :-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witam ;-)
Obrazek