Michaelka...

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Michaelka111

Michaelka...

Post autor: Michaelka111 »

Tak, tak... Ja jestem tu od dawna... Lecz dopiero teraz postanowiłam się przedstawic. Bo wydaje mi się, że jestem nieco uważana za... dziwną :/ No ale do rzeczy... A więc jestem z okolic Warszawy. Tak na prawdę dostrzegłam Michaela w... 2006 roku. Kocham o nim słuchac i o nim rozmawiac. Śpiewam. Śpiewam gdzie się da. Ogólnie scena gości w moim życiu od 4 roku życia. Co prawda na razie jeżdżę tylko po woj maz. ;/ Ale podejmuję odpowiednie kroki co do dalszej nauki, występów... Niejednokrotnie dowiodłam wielu ludziom że Michael to bardzo wazna osoba w moim życiu. Na różne sposoby.
Oprócz tego, że śpiewam... tańczę electric boogie, robot style... Nie wiem co bym tańczyła gdyby nie te style. Zapewne NIC. Kocham pisac... Piszę zawsze i wszędzie. Moją pasja jest pisanie opowiadan... :wariat:
Jestem samotniczką. Domatorką. Kocham samotnośc... CHociaż muszę przyznac, że czasami cieko mi z nią. Ale mogę stwierdzoc tak jak Michael, że samotnośc to ostatnia rzecz jaką kiedykolwiek życzyłabym komuś stracic. Wtedy najlepiej się poznajesz....
Muzyka Michaela Jacksona... Wprowadza w pewien trans... Jest niezwykle melodyjna, ale poruyszajaca. Niejednokrotnie popłyną łzy...
Nie chcę wiecej mówic.... Bo uważam, ze wogóle za dużo mówię. Także dzieki, ze moge uczestniczyc w Waszym forum. Bo na prawdę.
Michael to... legenda... japrosic :mj:
When we meet again, I'll ask you how you're doing
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.
Maverick

Re: Michaelka...

Post autor: Maverick »

Michaelka111 pisze:Także dzieki, ze moge uczestniczyc w Waszym forum.
Jeśli nadal chcesz uczestniczyć to musisz zapoznać się z regulaminem forum i starać się nie pisać głupot.
Ostrzegam, bo widzę, że Ci zależy żeby tu być, a masz już na koncie dwa ostrzeżenia. Kolejne przewinienie zostanie ukarane banem i nie będziesz mogła już korzystać z tego forum.
Powodzenia.
Michaelka111

Tak wiem wiem... Czytałam regulamin... Wiem, ze wypisuję głupoty i chce przeprosic... No ale... Nie ważne. Ja po prostu jestem dziwna. Ja napisałam wcześniej. Dzieki za powodzenia.
Awatar użytkownika
Sweetheart

Post autor: Sweetheart »

Michaelka111 pisze:Bo wydaje mi się, że jestem nieco uważana za... dziwną :/
Nie martw się, nie tylko ty :smiech:
Michaelka111 pisze:Piszę zawsze i wszędzie. Moją pasja jest pisanie opowiadan...
Jestem samotniczką. Domatorką. Kocham samotnośc...
JA tak samo. Uwielbiam być sama, ale nie... samotna. W moim przypadku, to duża różnica. Zawsze warto mieć ludzi do których możesz się zwrócić, którzy Cię kochają. Bycie samą jest piękne tylko wtedy, gdy wiesz, że to twój wybór, a nie wyrok :-/ . Wprost przepadam za samotnym jeżdzeniem rano tramwajem, gdy jest jeszcze ciemno z MP3 w kieszeni i głosem Michaela w uszach. COŚ wspaniałego :happy: !
Ależ się rozpisałam... no a po za tym ja też uwielbiam pisać, niektórzy mówią, że nawet nieźle mi to wychodzi :diabel: .
Oczywiście WITAM!
Chociaż ty byłaś tu wcześniej niż ja...
"... You don't wanna be a boy,
You wanna be a man..."

You wanted to live forever and you will in our hearts! I LOVE YOU
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

Witam :mj:

Michaelka111 pisze:Jestem samotniczką. Domatorką. Kocham samotnośc...
Me too :happy:
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Re: Michaelka...

Post autor: MJ_Angel »

Michaelka111 pisze:Moją pasja jest pisanie opowiadan...
ja nie pisze opowiadań ale pisze teksty do piosenek (swoich) xP ale w sumie do opowiadań i do tekstów trzeba umieć się zabrać xP
Michaelka111

xD Spokojnie ;) Dasz rade ;D
Awatar użytkownika
Bi-chan

Post autor: Bi-chan »

Witaj :)
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
Awatar użytkownika
Streetwalker

Post autor: Streetwalker »

Szczerze mówiąc jakoś nie rzuciłaś mi się w oczy,nie kojarzę cię z nicku.Aż z ciekawości poczytam jakie to głupoty piszesz na forum...;P
Michaelka111

Błagam streetwalker. Nie!!! :D xD
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Samotność kryje w sobie nieskończenie wiele możliwośći.Michaelka-myślę że powinnaś mieć wiekszy dystans do tego co tutaj się dzieje-po prostu tutaj wolność słowa przeminęła z wiatrem.Przykre ale prawdziwe.
W każdym bądz razie witam
Obrazek