Udanego wypoczynku.

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
Yana

Udanego wypoczynku.

Post autor: Yana »

Przez najbliższy tydzień nie bęzie mnie na forum, ponieważ jutro wyjeżdżam do na tydzień do Szczecina.

W związku z tym chciałabym życzyć wszystkim udanego wypoczynku.
Michael is the best !!!
Awatar użytkownika
Buszmen

Post autor: Buszmen »

Papa, odpoczywaj, bo jak wrócisz będa Ci potrzebne siły na nadrobieniu zaległości na forum :-)
Awatar użytkownika
SUNrise

Re: Udanego wypoczynku.

Post autor: SUNrise »

Yana pisze:Przez najbliższy tydzień nie bęzie mnie na forum, ponieważ jutro wyjeżdżam do na tydzień do Szczecina.
A nie lepiej w góry, lasy Obrazek
W związku z tym chciałabym życzyć wszystkim udanego wypoczynku.
Nie, nie. To raczej my Tobie życzymy udanego wypoczynku, no bo to Ty wyjeżdżasz nie my (a przynajmniej ja nie). Tzn. ja tak, ale nie w tym tygodniu, ani nie w następnym, ani nie...
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
MMarjory

Post autor: MMarjory »

Baw się dobrze, pełen relax... ;-) I wróć do nas cała i zdrowa ;-) Ja przedwczoraj wróciłam znad morza, byłam w Kołobrzegu i później jeszcze u rodzinki pod Toruniem, było fajnie, ale wszędzie dobrze, ale najlepiej w domciu, dlatego ciesze się, że już jestem w domciu! :-) Przygotuj się na potężną dawkę zaległości na forum, jak wróciłam po prawie dwutygodniowej nieobecności to miałam co robić przez dłuższy czas ;-)
:macha: HAVE A NICE HOLIDAY! :macha:
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

SUNrise pisze: A nie lepiej w góry, lasy Obrazek
Ależ u nas też są lasy, co prawda gór nia ma ale są inne rzeczy. Do morza mamy w miarę blisko ,100 KM ( niektórzy wciąż myślą ze Szczecina leży nad samym morzem i szukają plaży :])
Ja np. przed chwilą wróciłem ze stoczni(stocznia już jest w mieście ;)) gdzie na pochylni Wulkan byłem świadkiem wodowania kontenerowca z serii B178. Suuuuper :]
ObrazekObrazekObrazekObrazek

A Yanie życzymy udanego wypoczynku w Grodzie Gryfa.
Awatar użytkownika
Buszmen

Post autor: Buszmen »

Wielki jak Michael Jackson :-o
Awatar użytkownika
lunatyczka

Post autor: lunatyczka »

Tak, tak, :happy: udanego wypoczynku i wracaj do nas szybko. :hug:
Pozdrawiam wszystkich!!!
Obrazek
Michael is a beautiful soul.
Awatar użytkownika
Yana

Post autor: Yana »

Willy pisze:
Ależ u nas też są lasy, co prawda gór nia ma ale są inne rzeczy. Do morza mamy w miarę blisko ,100 KM ( niektórzy wciąż myślą ze Szczecina leży nad samym morzem i szukają plaży :])
Bardzo dobrze o tym wiem. Byłam tam już nie raz. Nad morze napewno choć raz się wybiorę.

Dzięki.
Michael is the best !!!
ODPOWIEDZ