Udanego wypoczynku.
Udanego wypoczynku.
Przez najbliższy tydzień nie bęzie mnie na forum, ponieważ jutro wyjeżdżam do na tydzień do Szczecina.
W związku z tym chciałabym życzyć wszystkim udanego wypoczynku.
W związku z tym chciałabym życzyć wszystkim udanego wypoczynku.
Michael is the best !!!
Re: Udanego wypoczynku.
A nie lepiej w góry, lasyYana pisze:Przez najbliższy tydzień nie bęzie mnie na forum, ponieważ jutro wyjeżdżam do na tydzień do Szczecina.

Nie, nie. To raczej my Tobie życzymy udanego wypoczynku, no bo to Ty wyjeżdżasz nie my (a przynajmniej ja nie). Tzn. ja tak, ale nie w tym tygodniu, ani nie w następnym, ani nie...W związku z tym chciałabym życzyć wszystkim udanego wypoczynku.

Baw się dobrze, pełen relax...
I wróć do nas cała i zdrowa
Ja przedwczoraj wróciłam znad morza, byłam w Kołobrzegu i później jeszcze u rodzinki pod Toruniem, było fajnie, ale wszędzie dobrze, ale najlepiej w domciu, dlatego ciesze się, że już jestem w domciu!
Przygotuj się na potężną dawkę zaległości na forum, jak wróciłam po prawie dwutygodniowej nieobecności to miałam co robić przez dłuższy czas
HAVE A NICE HOLIDAY! 

Ależ u nas też są lasy, co prawda gór nia ma ale są inne rzeczy. Do morza mamy w miarę blisko ,100 KM ( niektórzy wciąż myślą ze Szczecina leży nad samym morzem i szukają plaży :])SUNrise pisze: A nie lepiej w góry, lasy![]()
Ja np. przed chwilą wróciłem ze stoczni(stocznia już jest w mieście ;)) gdzie na pochylni Wulkan byłem świadkiem wodowania kontenerowca z serii B178. Suuuuper :]

A Yanie życzymy udanego wypoczynku w Grodzie Gryfa.
- lunatyczka
Bardzo dobrze o tym wiem. Byłam tam już nie raz. Nad morze napewno choć raz się wybiorę.Willy pisze:
Ależ u nas też są lasy, co prawda gór nia ma ale są inne rzeczy. Do morza mamy w miarę blisko ,100 KM ( niektórzy wciąż myślą ze Szczecina leży nad samym morzem i szukają plaży :])
Dzięki.
Michael is the best !!!