Przepraszam Schmittku
Kilka działów zamiast jednego
No pieknego wychowanka masz Saidus....malego wampirka
Przepraszam Schmittku
, ale tak mi sie jakos nasunelo 

Przepraszam Schmittku
Ostatnio zmieniony pt, 11 mar 2005, 10:30 przez cicha, łącznie zmieniany 1 raz.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
Pytac sie sobie moze,nawet dobrze robi .Wcale nie o to pytanie sie w moim poscie chodzilo.siadeh_ pisze:Wizzy, jak zawsze na bakier ze wszystkimthewiz pisze:Ktos tu broni sie przed czyms co nie jest zadnym naruszeniem, stojac na strazy starego ,do niedawna niezmiennego porzadku ....
Zawsze trza na jakiejs reducie stac though![]()
To, ze ktoś próbuje nie być beztroski, aż do bólui wie, ze o pewne rzeczy lepiej zapytać, niż się później tłumaczyc z błedów, to tylko swiadczy o rozsądku
A propos chcialam wyraz swoj zachwyt nad tym oto emotem :
Też się już wyraziłamthewiz pisze: Pytac sie sobie moze,nawet dobrze robi i wcale nie o to pytanie sie chodzilo.W innym miejscu forum juz sie wyrazilam doglebniej,co mi po glowie biegalo.
Tyle na ten temat.
![]()
Wszyscy go kochamythewiz pisze:A propos chcialam wyraz swoj zachwyt nad tym oto emotem :To taka mala dygresja,kiedys musialam to w koncu powiedziec.
...pzdr
siadeh_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
* * *
Przepraszasz Schmittka za to, ze nazwalaś go moim wychowankiem czy wampirem, bo nie wiem ,co gorszecicha pisze:No pieknego wychowanka masz Saidus....malego wampirka![]()
Przepraszam Schmittku, ale tak mi sie jakos nasunelo
...pzdr
siadeh_szablozębna_
* * *
* * *
> Przepraszasz Schmittka za to, ze nazwalaś go moim wychowankiem czy wampirem, bo nie wiem ,co gorsze
...pzdr
siadeh_szablozębna_
Tylko za malego wampirka
a WIRTUALNY "wychow - anek" jak "koch - anek" ma taka sama koncowke...wiec to juz tylko tajemnica poliszynela
To ja juz przestane sie udzielac w tym temacie
Ps. Musze jeszcze poznac jak przytaczac wypowiedzi, pytanie tylko kiedy to odkryje
No i juz polubilam ta szate graficzna i formule tego forum...
Umarlo forum, niech zyje forum
Za tym co umarlo - pozostaje tylko zywa pamiec i wspomnienia
To co zyje - wymaga tylko dopieszczenia postami
...pzdr
siadeh_szablozębna_
Tylko za malego wampirka
a WIRTUALNY "wychow - anek" jak "koch - anek" ma taka sama koncowke...wiec to juz tylko tajemnica poliszynela
To ja juz przestane sie udzielac w tym temacie
Ps. Musze jeszcze poznac jak przytaczac wypowiedzi, pytanie tylko kiedy to odkryje
No i juz polubilam ta szate graficzna i formule tego forum...
Umarlo forum, niech zyje forum
Za tym co umarlo - pozostaje tylko zywa pamiec i wspomnienia
To co zyje - wymaga tylko dopieszczenia postami
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
Po prawej stronie swojej wypowiedzi na górze- masz taki mały napis cytuj Jak go klikniesz to Ci się pojawi okienko do pisania posta razem z zaznaczonym w <quote> </quote>cicha pisze:
Ps. Musze jeszcze poznac jak przytaczac wypowiedzi, pytanie tylko kiedy to odkryje![]()
* * *
* * *
O niee, tylko nie Miodki, chyba, że Thrilli zostaniesz szefem tego działu, to wtedy sobie chętnie będę go czytać :) . Miodek z humorem Thrillego jestem 'ZA', a jak inne to nie. A poza tym to teraz mamy edycję jakby co :)THRILLER pisze:Ja poproszę jeszcze o dział Miodka – taki oddział zamknięty dla fanatyków ortów a raczej ich wypominania :]

Już raz się czegoś takiego podjąłem w liceum pisząc wypracowania i największy ubaw zawsze miała moja polonistka, więc jestem raczej na NIE! Po za tym dział Miodka powinien być dostępny tylko po przez hasło którego ja nigdy nie poznam :] A Na starym dobrym, poczciwym, kochanym, moim ulubionym, forum które zostało mi zabrane i zabiteSUNrise pisze:O niee, tylko nie Miodki, chyba, że Thrilli zostaniesz szefem tego działu, to wtedy sobie chętnie będę go czytać :) . Miodek z humorem Thrillego jestem 'ZA', a jak inne to nie. A poza tym to teraz mamy edycję jakby co :)THRILLER pisze:Ja poproszę jeszcze o dział Miodka – taki oddział zamknięty dla fanatyków ortów a raczej ich wypominania :]
No jak? To nie będzie już mojego Miooooooodka?SUNrise pisze:O niee, tylko nie Miodki, chyba, że Thrilli zostaniesz szefem tego działu, to wtedy sobie chętnie będę go czytać :) . Miodek z humorem Thrillego jestem 'ZA', a jak inne to nie. A poza tym to teraz mamy edycję jakby co :)THRILLER pisze:Ja poproszę jeszcze o dział Miodka – taki oddział zamknięty dla fanatyków ortów a raczej ich wypominania :]
I Ty Brutusie przeciwko mnie?
- ..::PIoTReK::..