Ciekawi mnie wasza opinia o nim, więc bez żadnych oporów podzielcie się nią
Sylvester Stallone
- Liberian Girl
Sylvester Stallone
Ostatnio moją uwagę przyciągnął Sylvester Stallone. Uważam go za aktora ponadczasowego, a wszysrtko to co osiągną zawdzięcza cyklowi filmów Rocky i Rambo. Zdaję sobie sprawę żenie każdy jest do niego pozytywnie nastawiony, poprostu różnica gustów. To typowy mięśniak, jednak jest w nim coś szczególnego.
o kurka Liberian
przeciez on jest zupelnie drewniany ;p
pozytywny taki czlowieczek, ale beznadziejny aktor, choc to norma w hollywodzkich produkcjach i filmach klasy b.
no ale ikona jakas tam zostal, tylko raczej powaznie nie jest traktowany, mnie smieszy i troche rozczula ze swoja aktorska ekspresja drewnianej komody ;p
ale ze w jakim sensie?Liberian Girl pisze:Uważam go za aktora ponadczasowego
przeciez on jest zupelnie drewniany ;p
pozytywny taki czlowieczek, ale beznadziejny aktor, choc to norma w hollywodzkich produkcjach i filmach klasy b.
no ale ikona jakas tam zostal, tylko raczej powaznie nie jest traktowany, mnie smieszy i troche rozczula ze swoja aktorska ekspresja drewnianej komody ;p
'the road's gonna end on me.'
według mnie zostanie ikoną kina akcji i męskich ról twardzieli bo w komedii lub romansie to se go nie wyobrażam zupełnie

Ostatnio zmieniony pt, 10 paź 2008, 20:40 przez Bi-chan, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
- Liberian Girl
dobre stwierdzenie :Dprzeciez on jest zupelnie drewniany ;p
A jesli chodzi o jego samego to mam wrażenie że najbardziej do mnie przemawiają jego role a nie on sam. Jego role są specyficzne.
A zresztą jak Ci wspominałam to mam słabosć do rozkmin na temat starzejących się aktorów z czasów dzieciństam których filmów się naoglądałam jak byłam mała, pamiętasz? ;)
- majkelzawszespoko
pamietam, pamietam...Liberian Girl pisze:A zresztą jak Ci wspominałam to mam słabosć do rozkmin na temat starzejących się aktorów z czasów dzieciństam których filmów się naoglądałam jak byłam mała, pamiętasz? ;)
ale ty plakalas nad zmarszczkami Bruce'a Willisa ;p
a ten to calkiem porzadny aktor.
poza tym chcialabym twojego faceta kiedys zobaczyc
'the road's gonna end on me.'
- Liberian Girl
Hm, jakąś specjalną sympatią go nie darzę, taki filmowy twardziel, ale... pamiętam, że oglądałem go daaaawno temu w
KOMEDII
i powiem Wam, że byłem BARDZO pozytywnie zaskoczony (czytaj jako dzieciak uśmiałem się).
Film zwał się "Oskar", bardzo dobry scenariusz i Sly... dawał radę!
Oczywiście przydałoby się odświeżyć swój pogląd, oglądając go jeszcze raz i chyba się skuszę w najbliższym czasie... ale wstępnie polecam, choćby po to, żeby zweryfikować stereotypowy pogląd na temat Sylvka
Film zwał się "Oskar", bardzo dobry scenariusz i Sly... dawał radę!
Oczywiście przydałoby się odświeżyć swój pogląd, oglądając go jeszcze raz i chyba się skuszę w najbliższym czasie... ale wstępnie polecam, choćby po to, żeby zweryfikować stereotypowy pogląd na temat Sylvka
ZAQ
Z dwojga złego wolę chyba Arnolda Schwarzeneggera.
Pamiętam, że jak byłam mała uwielbiałam Terminatora czy Pamięć absolutną.
Zastanawiający jest fakt, że nigdy za Sci-Fi nie przepadałam. ;)
A Sylvester?
Nie wiążę z nim żadnych wspomnień, ani żadnych fascynujących ról.
Dobrze jednak, że jest ktoś taki jak on.
Postać niewątpliwie charakterystyczna.
Pamiętam, że jak byłam mała uwielbiałam Terminatora czy Pamięć absolutną.
Zastanawiający jest fakt, że nigdy za Sci-Fi nie przepadałam. ;)
A Sylvester?
Dobrze jednak, że jest ktoś taki jak on.
Postać niewątpliwie charakterystyczna.
Michael Sylvester Enzio Stallone he he tak się naprawdę nazywa
Kiedyś się w nim podkochiwałam (głupio się przyznać ale fakt) jak miałam 13 lat... ale jak odkryłam ile on ma lat to już mi się odechciało wyjść za niego za mąż
a mianowicie Sylwester Stallone ma obecnie 62 lata! (w wieku mojej Babci
)
A niedawno TVP1 puściła całą serię 'Rambo' to mi się tak przypomniał Sylvester:*
A poza tym pamiętacie: http://pl.youtube.com/watch?v=hYVrTQwUJEI
Kiedyś się w nim podkochiwałam (głupio się przyznać ale fakt) jak miałam 13 lat... ale jak odkryłam ile on ma lat to już mi się odechciało wyjść za niego za mąż
A niedawno TVP1 puściła całą serię 'Rambo' to mi się tak przypomniał Sylvester:*
A poza tym pamiętacie: http://pl.youtube.com/watch?v=hYVrTQwUJEI
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!
- majkelzawszespoko
wg mnie Sylwek jest lepszym aktorem, bo co prezentował arnold w terminatorze 1? albo w conanie? 4 kwestiwe mówione na cały film i tylko ładną sylwetke. troche przesadzone to stwierdzenie wyższości arnolda nad sylwkiem.onlyKATE pisze:Pamiętam, że jak byłam mała uwielbiałam Terminatora czy Pamięć absolutną
jak nie? ! a tunel? ! to jest hit!onlyKATE pisze:A Sylvester?
dzięki że mi powiedziałaś bo bym pewnie sie nie dowiedział nigdy.maryska17 pisze:Michael Sylvester Enzio Stallone he he tak się naprawdę nazywa
znowu dzięki za info! jezu gdzie ja byłem przez te lata?maryska17 pisze: a mianowicie Sylwester Stallone ma obecnie 62 lata!
- Liberian Girl