MJ wraz z dziećmi w USA (Vegas, LA, ...) (newsy) [koment.]
- 

Invincible
A ja to mam taką nieśmiałą prośbę. Czy jest możliwe aby udostępnić adres strony z tymi zdjęciami gdzie jednak nieco bardziej te dziatki widać? Ja po prostu chciałabym sobie mieć takie zdjęcia w swoich zbiorach. A nie wydaje Wam się, że Blanket to jest po prostu miniaturka Michaela. Strasznie mi się kojarzy z gestów sposobu trzymania rączki, i nawet z postawy.

Ja sobie wpisałam" Michael Jackson Golden Apple october" i mi wyszukało . Ale masz racje moja pierwsza myśl, że Blankecik to miniaturka Michaela i jest taki śliczny. Paris nabiera kształtów. Panienka się z niej zrobiła.Invincible pisze:A ja to mam taką nieśmiałą prośbę. Czy jest możliwe aby udostępnić adres strony z tymi zdjęciami gdzie jednak nieco bardziej te dziatki widać? Ja po prostu chciałabym sobie mieć takie zdjęcia w swoich zbiorach. A nie wydaje Wam się, że Blanket to jest po prostu miniaturka Michaela. Strasznie mi się kojarzy z gestów sposobu trzymania rączki, i nawet z postawy.
 A Michael nic nowego. Od kiedy przestał zasłaniać twarze dzieci przeszło na niego
 A Michael nic nowego. Od kiedy przestał zasłaniać twarze dzieci przeszło na niego   Ale fajnie go widzieć.
 Ale fajnie go widzieć.hahaha wyglądają jak banda kosmitów xD  

http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
- Jacksomanka

Jaa nie wiedzialam ze Blanket ma taakie długie włosy, czy ja pomylilam dzieciaki ;]
Alee jaki slodki jest.
Natomiast, Paris i teen drugi, jak on sie nazywal ?
jakoś nie skojarzylabym ich z MJ'em.
					Ostatnio zmieniony śr, 08 paź 2008, 17:26 przez Jacksomanka, łącznie zmieniany 1 raz.

Living in a rhythm where the minutes working overtime.

- invincible_girl ;)
To jest Prince, pierwsze dziecko Michael'aJacksomanka pisze:atomiast, Paris i teen drugi, jak on sie nazywal ?
jakoś nie skojarzylabym ich z MJ'em.

swoją drogą, jak widać, Blanket też cały w piżamce i to dół i góra od piżamy

spookoo.. czy to takie zjawiskowe, jak ktoś ubiera Piżamę i marynarkę?
  spookoo.. czy to takie zjawiskowe, jak ktoś ubiera Piżamę i marynarkę?  fajnie ich widzieć.. swoją drogą po raz drugi.. Princuś to niezłe ciacho
  fajnie ich widzieć.. swoją drogą po raz drugi.. Princuś to niezłe ciacho 

Never say goodbye, because saying goodbye means going away. And going away means forgetting. Peter Pan
- blackrose1107
- invincible_girl ;)
- blackrose1107
Nie przepadam za dziećmi, ale jak tylko widze dzieciaczki Michael'a to cieplutko na sercu mi sie robi :) Są śliiicznie, poprostu....:) Blanket - cały Michael, u Prince'a tez widze podobieństwo :) Ja chce jeszcze wiecej takich zdjec;)

Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....
I'm believer ...:)
- 

Invincible