A najśmieszniejsze jest, gdy śpiąc "biega", to znaczy macha łapami, szczeka i sapie przy tym. Pewnie śni mu się, ze kogoś goni.

Twojemu się nie chce bo już jest stary, a mja podnosi bo ma kryzys osobowości..::BuSzMeN::.. pisze:OK. A czemu psy (samice nie) podnoszą nogę przy sikaniu??
(tego już nie wiem, więc może wy wiecie)
Mojemu to już się czasem nie chce
Owszem, samice wcale nie rzadko, podobnie, jak samce, podnoszą jedną z tylnych łap przy sikaniu..::BuSzMeN::.. pisze:OK. A czemu psy (samice nie) podnoszą nogę przy sikaniu??
KASIA pisze: A przed "składaniem ofiary" kręcą się podobno tylko rasowcemój kundel tak nie robi
A co, jest rownouprawnienie czy nie?!M.Dż.* pisze:Owszem, samice wcale nie rzadko, podobnie, jak samce, podnoszą jedną z tylnych łap przy sikaniu..::BuSzMeN::.. pisze:OK. A czemu psy (samice nie) podnoszą nogę przy sikaniu??
Willy pisze:Co tam reklamy, ja nie wiedzialem że psy są tak inteligentne, że książki i poradniki czytają!! :]..::BuSzMeN::.. pisze:
Wszystko dla Twojego Psa
Książki, poradniki,
Słuchajcie, ja nie wiedziałem, że te reklamy takie inteligentne!!!!
Mój pies nie marnuje wiele czasu na kręcenie się. Jest natomiast bardzo zajęty wyszukiwaniem odpowiedniego pagórka lub chociażby zagrabionych liści, aby jego kupa była wyżej od innychLittleDevil pisze:A czemu kreca sie przez przynajmniej dwie minuty, zgiete w pol, zanim nie zrobia kupy? Czy trudno im sie zdecydowac, ktore miejsce jest najbardziej zdatne do zlozenia ofiary?
jakiś rasowy ten Twój kundelYana pisze:Oj nie tylko rasowce. Moja kundelka tak robi.KASIA pisze: A przed "składaniem ofiary" kręcą się podobno tylko rasowcemój kundel tak nie robi
No czytająWilly pisze: Co tam reklamy, ja nie wiedzialem że psy są tak inteligentne, że książki i poradniki czytają!! :]