To pytanie raczej do M.Dż

bo tak sobie myślę, że ona powinna wiedzieć, ale jak ktoś inny czuje się oświecony w tej kwestii to prosiłabym, by oświecił i mnie.
Jak się już niejednokrotnie chwaliłam, mam psa. I ten pies śpi ze mną. No i ona (bo to sunia jest) musi mieć swoją podusie(

), a ja byłam przyzwyczajona spać bez poduszki, ale jak spie z psem to śpi z tą poduszką. Z resztą mniejsza z tym. Idzie o to, że ona się strasznie rozkłada i mimo tego, że mam dwuosobowe łóżko, a ona mała jest to, jak się pes rozłoży, to niemam miejsca gdzie spać. W każdym razie cierpię na bezsenność od wczesnego dzieciństwa i jak mam ciasno to przewracam się z boku na bok, nie dając przy okazji spać biednemu stworzeniu. I biadoliłam pół nocy, że kto to widział psa w łóżku, itp, a ona tylko patrzyła na mnie litościwym wzrokiem i ciężko wzdychała.:e:No i parę dn temu się wkurzyłam i przetransportowałam Rudą (razem tą jej cholerną poduszką), tam gdzie od samego początku powinna spać, czyli w na drugą stroną łóżka, tam gdzie mam nogi. I niby fajnie, wszyscy zadowoleni, ja mogę pierwszy raz od bardzo dawna rozprostowywać kości, no i pies ma swoją poduszkę i może
spać. Właśnie. Ona chrapie jak mój tata conajmniej. Niby wiem, że pies też człowiek, ale czy to jej chrapanie jest normalne? Bo ja już nie wiem, czy lepsza ta ciasnota, czy ten "koncert"
PS. Ja ktoś ma ochotę stwierdzić, że w związku z powyższym jestem nienormalna to niech wie, że ja już wiem
A tak apropo to wczoraj w nocy myślałam o sypianiu MJa z dziećmi od strony technicznej. Bo co Michael robił, jak trafiał na takiego co rozwalał się ja mój pies? Też marudził, że kto normalny sypia z dziećmi, itp

? Albo na takiedo co chrapał

? A może to MJ się rozwala na wszystkie strony

? Ciekawe czy Michael Jackson chrapie

? (

)