No właśnie, ta przeraźliwa chudośćssilence pisze:ale ja pierdziu, ten facet waży chyba z 50 kg...
MJ wraz z dziećmi w USA (Vegas, LA, ...) (newsy) [koment.]
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
To jest absolutnie Michael. Jest bardzo chudy, niestety. Wyglądu nie zmienił (stety czy niestety?
) No i coś ostatnio czepił się piżam. Może juz nie ma rozmiaru dla niego z normalnych ubrań.
Ale nic to, wygladu nie zmienimy, czekam na przedsięwzięcia muzyczne. Niech coś sie do choroby ruszy, bo to czekanie męczy .
- malakonserwa
- majkelzawszespoko
dawajcie jako MJPT przyślijmy mu trochę naszej polskiej kiełbachy ?
napewno się chłopak ucieszy.
dorzucimy pierożki mojej babci , trochę bigosu i będziemy już nie mieli biednego Michael'ka na sumieniu.
Boże! gdyby moja babcia się za niego dorwała ... w tydzień by wyglądał jak z parodii Yankowicha "Bad".
napewno się chłopak ucieszy.
dorzucimy pierożki mojej babci , trochę bigosu i będziemy już nie mieli biednego Michael'ka na sumieniu.
Boże! gdyby moja babcia się za niego dorwała ... w tydzień by wyglądał jak z parodii Yankowicha "Bad".
- BlackOrWhite
- TheVoiceWithin
- invincible_girl ;)
ajj się czepiliście tej piżamy ;) ..ja też lubię cały dzień w takowych spodenkach ganiać .. (no może nie po dworze..)zmienił wygląd(większa, siwa bródka, nowa marynarka, nowa, lepsza peruka [chyba, że o włosy tak ładnie zadbał]), bo komu, jak nie Michael'owi Jackson'owi wolno na dwór w spodniach od piżamy wyjść?? chciał się chłopak wyróżnić, albo się przyzwyczaił do spodenek piżamowych..albo ktoś mu powiedział, że ładnie w nich jemu..a może to wogóle nie piżama, tylko letnie spodnie od marynarki..kto wie czego taki Cavalli nie wymyśli.. mi tam to nie przeszkadza..
w końcu to nie była jakaś gala czy coś.. 
Ostatnio zmieniony pt, 29 sie 2008, 9:58 przez invincible_girl ;), łącznie zmieniany 1 raz.